Dingjan Stomerij & Wasserij - Leiden

Hotel name
Dingjan Stomerij & Wasserij
Location
Rooseveltstraat 7, 2321BK, Leiden, Netherlands
View Map
Contact number
071-5124627
Website address
Listed in categories
Location map
Company description
De website van de hedendaagse stomerij waar u locaties, prijzen, advies en een bestel en afhaalservice voor het reinigen van kleding en textiel voor de consument en zakelijke markt kunt vinden.Schooon Textielreinigers is een groep van erkende, gerenommeerde, bonafide en dus branchevereniging aangesloten, duurzame wasserijen en stomerijen die een samenwerking zijn aangegaan om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Al deze bedrijven hebben het milieu en kwaliteitscertificaat waardoor u altijd de best mogelijke service en kwaliteit zult krijgen.Wij zijn lid van de Netex en FTN. Schooon Textielreinigers reinigen kleding en textiel voor particulieren, horeca en bedrijven.Persoonlijke verzorging begint op Schooon.nl Wij reinigen gordijnen in Leiden en Leiderdorp en Wassenaar. Ook reinigen wij  
Show more dekbedden in Leiden Leiderdorp en Wassenaar. Reinigen van bedrijfskleding is ook geen probleen. Particulieren staan wij ook met raad en daad terzijde in het schoonmaken van kleding. Ophalen of transport hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij hebben 3 voertuigen voor transport. Wij hebben altijd een aanbieding en/of kortingsaktie lopen. Horeca, hotels, MKB, particulieren, verzorgingshuizen, bejaardenhuizenen nog veel meer, servicen wij.vanaf 29 februari kunnen wij u ook een Green-Earth reiniging aanbieden

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Dingjan Stomerij & Wasserij or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP