Speedy - Eindhoven

Speedy
  • Verified
    Listing
Company name
Speedy
Location
Bruggelaan 10, 5628rh, Eindhoven, Netherlands
View Map
Fax
+31 40 2116981
Website address
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Location map
Company description
Welke goedkeuringstypes zijn belangrijk voor autotuning?
onderdelencertificaat:

Sommige tuningonderdelen moeten na aankoop worden ingeleverd bij een erkend testcentrum, bijvoorbeeld DEKRA, GTÜ of TÜV. De experts controleren het onderdeel en bepalen de installatiespecificaties. Na installatie moet de uitgevoerde montage opnieuw worden bekeken.

Algemene exploitatievergunning (ABE)

Bij de meeste onderdelen wordt bij aankoop een algemene exploitatievergunning gevoegd. In deze ABE staat precies voor welke auto en onder welke voorwaarden het onderdeel is toegestaan. Hierdoor is een onderdelencertificaat vaak niet meer nodig. Hier in de ATP-onlineshop wordt altijd de beschikbare ABE voor het product bij u geleverd.

Maar wees voorzichtig: ondanks de meegeleverde ABE kunnen de  
Show more componenten niet willekeurig worden gecombineerd. Bij bijvoorbeeld het monteren van een stuur en nieuwe banden moet een deskundige eerst nagaan of deze onderdelen compatibel en veilig zijn. Een deelmelding kan ook uitdrukkelijk in de ABE worden opgevraagd.

typegoedkeuring

Net als de ABE is de nationale typegoedkeuring alleen geldig in Duitsland. Het bevestigt de productienormen van het onderdeel. De internationale typegoedkeuringen, de ECE-goedkeuring en de EG-goedkeuring, zijn geldig voor de gehele EU. Tuningonderdelen met typegoedkeuring zijn gemarkeerd met een keurmerk. Het nationale keurmerk bestaat uit een golvende lijn, een letter en een cijfer. Bij de EG-goedkeuring vindt u een “e” in een rechthoek en bij de ECE-goedkeuring een “E” in een cirkel. Het cijfer 1 moet ook bij het Europese teken staan, wat in Duitsland voor goedkeuring staat. Let op: Als u de onderdelen wijzigt, vervalt hun goedkeuring!

Individuele acceptatie door een officieel erkende deskundige (aaS)

Als u uw auto zodanig verandert dat deze niet meer overeenkomt met een officieel voertuigtype, moet een individuele acceptatie worden uitgevoerd. Het is het beste om dit te doen voordat u gaat tunen.

Waar moet de afstemming worden ingevoerd?
Als de montage van de tuning-onderdelen is goedgekeurd door een deskundige, wordt de wijziging vastgelegd in een testcertificaat. Deze moet u altijd bij u hebben, samen met de kentekenpapieren van het voertuig. Het deskundig oordeel van het testcentrum moet worden voorgelegd aan het Admissions Office. Vervolgens voeren zij de goedgekeurde wijzigingen in uw voertuigpapieren in. U hoeft dan het examencertificaat niet meer apart bij u te hebben.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Speedy or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Speedy is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in
BACK TO TOP