Salesafspraken.nl - Zevenaar

Salesafspraken.nl
 • Verified
  Listing
 • Recentrly
  Updated
Company name
Salesafspraken.nl
Location
De Hooge Bongert 1F 6983 DA, Zevenaar, Netherlands
View Map
Contact number
Website address
Contact Person Jeff
Establishment year 2000
Employees 51-100
E-mail address
Location map
Company description
Business to Business of Business to Consumer?

Dit is een vraag die we in de telefonische verkoop dagelijks van onze eigen prospects krijgen. Maar hoe groot is dit verschil eigenlijk?

In alle gevallen zien wij het als Human to Human en leggen onze mensen echte verbinding met echte mensen. Mensen van vlees en bloed met specifieke wensen en behoeftes. B2B of B2C? Het is dus wat ons betreft geen van beiden meer! Onze ervaren medewerkers gaan het gesprek aan, en hebben oprechte belangstelling voor hun gesprekspartner. Onze ‘non-scripted’ werkwijze geeft een veel hogere conversie, maar stelt ook hogere eisen aan degene die belt. Wij werken daarom uitsluitend met ervaren bellers. Niet alleen werkervaring telt, ook levenservaring zodat er op gelijkwaardige wijze echt gecommuniceerd kan  
Show more worden tussen de gesprekspartners. Het èchte klantcontact is onze core business.

Wij bellen in de callcenter branche dagelijks met ons team ontelbare prospects om ze te interesseren voor en te informeren over de diensten of producten van onze opdrachtgevers. Ieder gesprek is de interactie tussen mensen en bij ieder geboekt succes, iedere bezoekafspraak, iedere sale etc. etc. is er een interactie van mens tot mens. Het maakt inmiddels niet meer uit of het gezien wordt als business to business of business to consumer.

Ieder telefonisch verkoopgesprek, sms, WhatsApp bericht, LinkedIn bericht, Messenger bericht of email is de interactie tussen twee echte mensen. Door de materie op deze wijze te benaderen en mensen niet als nummers te zien, leggen wij duurzamere contacten, die resulteren in een betere klantbeleving, die weer resulteert in een hogere conversie, met de goede klanten. Het zal zelfs waardevolle ambassadeurs creëren omdat de prospect telefonisch het gesprek als waardevol en prettig heeft ervaren.

Uiteindelijk draait het in de telemarketing om contact van mens tot mens!

Onderaan de streep helpen wij onze opdrachtgevers door onze werkwijze aan waardevolle kwalitatieve leads, afspraken of sales. De prospects die wij targetten en lokaliseren helpen we echt omdat we een probleem voor ze oplossen of aan een behoefte voldoen. Win, win. Dat is hoe het hoort te zijn.

Wij leggen echte verbinding tussen mensen waardoor B2B en B2C inmiddels wat ons betreft, tot het verleden behoren. Vanaf nu is het Human to Human, H2H!

Ook ervaren hoe wij uw prospect zouden kunnen benaderen? Neem gerust eens telefonisch contact op en we bespreken het graag met u.
Products & Services (2)
 • Callcenter
  callcenter no pay
 • telemarketing
  telemarketing no cure no pay

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Salesafspraken.nl or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Salesafspraken.nl is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us on