Morskate Aandrijvingen - Hengelo

  • Verified
    Listing
Company name
Morskate Aandrijvingen
Location
Oosterveldsingel 47a 7558 PJ, Hengelo, Netherlands
View Map
Contact number
0747601111
Mobile phone
0747601111
Fax
747601119
Company manager Frans Nijman
Establishment year 1964
Employees 11-15
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Gedreven door techniek
In de ruim 50 jaar van ons bestaan heeft Morskate een indrukkend netwerk opgebouwd van leveranciers. Deze vaste partners zorgen ervoor dat wij snel, exclusief en met hoge kwaliteit producten leveren. Wij zijn met onze ervaring en kennis specialist in de aandrijftechniek geworden. Natuurlijk hebben wij een breed assortiment van componenten en producten die gebruikt worden in de aandrijftechniek. Veel van deze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor snelle levering naar service en onderhoudsbedrijven gewaarborgd is. Dat is voor ons de basis van een goede samenwerking.

Specialist in de aandrijftechniek
Maar onze toegevoegde waarde uit zich in onze kennis en expertise. Wij zijn zowel technisch- en productspecialist en daardoor een gedegen gesprekspartner.  
Show more Als het op aandrijftechniek aankomt is het aanbod van producten namelijk enorm. Wij helpen jou graag bij het maken van de beste keuze voor jou.

Op deze website vind je bijvoorbeeld een overzicht van diverse A-merken waar we veelal exclusief mee samenwerken. En ook ons productaanbod is divers en zeer uitgebreid. Maar die merken en producten zijn maar een selectie van het bijna oneindige aanbod in de aandrijftechniek. In de praktijk merken wij dat het enorme aanbod het lastig kan maken een juiste keuze te maken. Wij hebben daarom ook de bewuste keuze gemaakt niet alles op onze website te plaatsen. Doordat de sales engineers bij Morskate technisch specialisten zijn en regelmatig producttrainingen volgen zijn wij in staat daarbij te helpen. In de praktijk betekent dit dat je je uitdaging bij ons neerlegt. Wij adviseren je dan over de mogelijkheden en geven je inzicht in de kosten en technische (on)mogelijkheden.

Onderscheidend door maatwerk
Wij laten ons niet beperken door kan niet, lukt niet of bestaat niet. Alles is mogelijk als je er samen over nadenkt. En daarom kijken we altijd verder dan het standaard aanbod leveranciers of producten. Aanpassingen aan producten zijn geen enkel probleem. Je kunt het zo gek niet bedenken of we krijgen het voor elkaar. En daarmee kunnen wij ons onderscheiden van onze concurrenten. Wij leveren maatwerk op veel producten ongeacht de aantallen. Bijvoorbeeld banden of kettingen die we op maat maken of een moduul waar de vertanding extra klein van is. Creatieve oplossingen voor uitdagende problemen bedenken vinden wij leuk. Dit leidt tot slimme en praktische oplossingen voor jou.

Wij zijn actief in meerdere sectoren.
Hieronder een overzicht:

Semiconductor industrie
Machinebouwindustrie (OEM)
Scheepsbouw & Offshore
Service & Onderhoud (MRO)
Voedingsmiddelenindustrie
Agrarische sector
Papierindustrie
Chemische industrie
Verpakkingsindustrie

De juiste keuze maken
Bij Morskate praten en schrijven we veel over het maken van een juiste keuze. En dat doen we niet voor niets. Onze ervaring leert dat wij van toegevoegde waarde zijn als het gaat om de aandrijftechniek. Samen kom je namelijk veel verder. Daarmee wordt het voor jou makkelijker en weet je zeker dat je een goed product hebt. Heb jij een uitdaging? Stel je vraag aan ons. Wij denken graag met je mee.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Morskate Aandrijvingen or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Morskate Aandrijvingen is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP