Mylan B.V.

  • Verified
    Listing
Company name
Mylan B.V.
Location
Dieselweg 25, 3752lb, Bunschoten-spakenburg
View Map
Contact number
+31 33 2997080
Website address
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Mylan werd in 1961 opgericht door twee veteranen van het Amerikaanse leger; Milan “Mike” Puskar en Don Panoz. Zij zagen een kans mensen in plattelandsgemeenschappen aan geneesmiddelen van hoge kwaliteit te helpen. Vanuit die oorspronkelijke distributiefunctie zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van generieke geneesmiddelen in de Verenigde Staten.


Zo’n tien jaar geleden zagen we dat de geneesmiddelenindustrie drastisch aan het veranderen was; de concurrentie nam toe, klanten fuseerden en traditionele grenzen tussen merk- en generieke geneesmiddelenfabrikanten vervaagden. Door wetenschappelijke doorbraken werden kansen gecreëerd die – mits er verstandig mee om werd gegaan – mooie beloningen zouden opleveren. Ondertussen bleef de druk op  
Show more gezondheidszorg in de wereld toenemen.

Als reactie op al die veranderingen begon Mylan te werken aan een plan waarmee het bedrijf nog tientallen jaren zou standhouden. We streefden naar een stabiel bedrijfsmodel, dat verantwoordelijk gebruik zou maken van de kracht van concurrentie om innovaties aan te sturen die zouden leiden tot universele toegang tot geneesmiddelen.


Onze strategie omvat globalisering: het werken aan onderzoek en ontwikkeling, het produceren van actieve farmaceutische ingrediënten en afgewerkte doseringsvormen. Daarnaast richten we ons op diversificatie van producttypen, het therapeutisch gebied, de doseringsvorm en het kanaal. We handhaven onze historische toewijding aan kwaliteit, en blijven zicht houden op de toekomst.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Mylan B.V. or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Mylan B.V. is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on
BACK TO TOP