Astrimex B.V. - Leek

  • Verified
    Listing
Company name
Astrimex B.V.
Location
Kalkoven 4 9351np, Leek, Netherlands
View Map
Contact number
+31 594 515655
Working hours
  • Monday: 07:00 - 17:00
  • Tuesday: 07:00 - 17:00
  • Wednesday: 07:00 - 17:00
  • Thursday: 07:00 - 17:00
  • Friday: 07:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Astrimex is al jaren de toonaangevende groothandel in afbouwproducten.
Vanuit onze vestigingen in Leek, Utrecht en Eindhoven worden bouwspecialisten dagelijks voorzien van een breed scala aan afbouwmaterialen, zowel in standaard uitvoeringen als in maatwerk.

Astrimex is dealer van alle grote merken systeemplafonds en ophangsystemen. Tevens voeren wij een breed assortiment aan wandmaterialen: de Crystal en Vintage glaswanden, de AS en AX100 systeemwand en alle onderdelen van metal-stud wanden.
Als geen ander weten wij hoeveel tijd en moeite het kost om producten op de bouw op maat te maken. Met behulp van veelzijdige machines en vakkundig personeel creëren wij voor iedere uitdaging een oplossing. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om plafond- en wandmaterialen in de door u gewenste  
Show more gewenste kleur te leveren, dankzij onze eigen spuitmachines. De uitdrukking “tijd is geld” krijgt zo bij ons een extra betekenis.

Astrimex is één van de werkmaatschappijen van Timber and Building Supplies Holland N.V., een groep bedrijven die met elkaar vooraanstaande leveranciers van hout en bouwmaterialen zijn op de Nederlandse markt van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Het concern omvat 9 bedrijven met een gezamenlijke totaalomzet van ca. € 730 miljoen per jaar en ongeveer 1700 medewerkers.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Astrimex B.V. or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Astrimex B.V. is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP