Euromaster Hoofdkantoor - Deventer

  • Verified
    Listing
Company name
Euromaster Hoofdkantoor
Location
Lubeckstraat 2 7418ec, Deventer, Netherlands
View Map
Contact number
+31 570 679790
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Car Parts and AccessoriesVehicle Services
Autobedrijf Slagter
Auto Parts
Brezan Deventer
Show more
Euromaster Contact
Euromaster Deventer
Euromaster Deventer Hoofdkantoor
Location map
Company description
Euromaster Nederland is lid van de Euromaster groep: een netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Wij bedienen onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Dit doen wij altijd op een eerlijke, vakkundige en attente manier. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen.

Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit circa 100 vestigingen waarvan 12 franchise vestigingen. Daarnaast rijden er ruim 150 mobiele bandenbussen, servicebussen gericht op ruitschadeherstel en telematica, pechservicetrucks en mobiele uitlijners rond om klanten op  
Show more locatie te kunnen helpen.

Op de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw en grondverzet) zijn wij Europees marktleider op het gebied van banden en bandenservice. In Nederland zijn wij in het Rotterdamse havengebied en op luchthaven Schiphol de belangrijkste partner voor al het rijdend materiaal. Euromaster levert maatwerk en is dé betrouwbare bandenpartner voor bedrijven met 1 tot meer dan 1.000 voertuigen.

Particulieren kunnen bij Euromaster terecht voor de beste bandenservice en het volledige onderhoud van hun auto zoals APK, grote en kleine beurt en aircoservice. Wij stemmen het auto-onderhoud af op het kenteken, het aantal gereden kilometers en de fabriekseisen.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Euromaster Hoofdkantoor or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Euromaster Hoofdkantoor is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP