Marketingkaart

  • Verified
    Listing
  • +5Years
    With Us
Company name
Marketingkaart
Location
Mauritskade 55C 1092 AD Amsterdam, Noord-Holland Netherlands
View Map
Contact number
+31 85 208 1899
Company manager Alex Dohmen
Establishment year 2015
Employees 11-15
E-mail address
Location map
Company description
Marketingkaart koppelt jou aan lokale marketing professionals, en marketing professionals aan lokale aanvragers. Wij zien welke marketingbureau’s beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en vijf marketingkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van marketings uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou.

Marketingkaart is opgericht door Jolanda Vogels en Alex Dohmen. Het is onze missie om een goede maar eerlijke verdeling te geven aan marketing opdrachten. Als ex-marketingbureau weten wij hoe lastig het kan zijn om aan opdrachten te komen die bij ons passen. Niet iedere marketeer houd bijvoorbeeld van email  
Show more marketing, en de ander totaal niet van content marketing. Door jou (en jouw opdracht) te koppelen aan een marketeer die staat te popelen om met je aan de slag te gaan creëren wij een win-win situatie. Jij wint, omdat je een marketingbureau vindt dat graag met je werkt en het marketingbureau wint, omdat ze een nieuwe opdracht hebben die ze graag uitvoeren.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Marketingkaart or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Marketingkaart is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on
BACK TO TOP