Van Bethem en Keulen - Utrecht

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
Van Bethem en Keulen
Location
Archimedeslaan 61, Utrecht, Netherlands
Contact number
030-2595959
Website address
Establishment year 2000
Employees 26-50
E-mail address
Listed in categories
Company description
Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 80 juridische professionals in advocatuur en notariaat. Wij zijn een ambitieus full-service kantoor en richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de financiële, onderwijs-, overheids-, retail- en zorgsector. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van familie- & erfrecht. Ons kantoor is actief lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van 148 advocatenkantoren in 82 landen. Wij zijn gevestigd in Utrecht. Wij maken hoogwaardige dienstverlening toegankelijk door vanDienst: een uniek serviceconcept met onder meer permanente nascholing, modelcontracten, een kosteloze helpdesk en prijszekerheid vooraf. Onze dienstverlening is pro-actief en gericht op praktische oplossingen.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Van Bethem en Keulen or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Van Bethem en Keulen is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP