Strictly Digital - Amsterdam

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
Strictly Digital
Location
Rooswijck 5, 1081AJ, Amsterdam, Amsterdam, Netherlands
Contact number
+31202270270
Mobile phone
+31202270270
Establishment year 2010
Employees 11-15
E-mail address
Company description
One stop shopping

Strictly Digital is een full service online mediabureau met de primaire focus op media-inkoop en campagne-optimalisatie. Daartoe hebben wij nauwe banden met uitgevers en technologiebedrijven wereldwijd. De doelstellingen van de klant bepalen de mediastrategie en de te kiezen platformen. Wij adviseren daarin volledig onafhankelijk op basis van geschiktheid van het medium of de technologie en uiteraard het beschikbare budget.

Daarnaast kunnen wij opdrachtgevers ook behulpzaam zijn bij o.m. de realisatie van een website, advies op het gebied van social media en het produceren van video content. Hiervoor werken wij samen met specialisten binnen ons uitgebreide netwerk. Strictly Digital biedt u one stop shopping op het gebied van online marketing.
Haal meer uit uw  
Show more online marketing

Online marketing heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Technologische ontwikkelingen zorgen voor steeds weer nieuwe mediumtypen en communicatiemogelijkheden. In tegenstelling tot veel andere mediumtypen is het effect van een online campagne meetbaar. Dat geeft adverteerders de mogelijkheid om hun campagne waar nodig bij te sturen en te optimaliseren. Online adverteren is dus bewezen effectiever doordat het beschikbare communicatiebudget met de juiste knowhow heel doelgericht kan worden ingezet.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Strictly Digital or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Strictly Digital is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP