Supertrips – Bijzondere overnachtingen - Arnhem

  • Verified
    Listing
  • +8Years
    With Us
Company name
Supertrips – Bijzondere overnachtingen
Location
Bergstraat 103, Arnhem, Netherlands
Website address
Contact Person Supertrips
Company manager Supertrips – Bijzondere overnachtingen
Registration code 59788593
E-mail address
Company description
Ontdek het unieke aanbod van bijzondere overnachtingen in Nederland (en de rest van de wereld) met de collectie van Supertrips. Van originele slaapplekken in een vliegtuig-hotel, safaritent of uitkijktoren tot overnachten in een wijnvat, Mongoolse Nomadentent (yurt), avontuurlijke boomhut of gethematiseerde kamer in een hotel of bed andbreakfast.

Met meer dan 300 accommodaties beschikt Supertrips over één van de grootste collecties van bijzondere overnachtingsmogelijkheden in de Benelux met locaties in heel Europa. De accommodaties zijn handig ingedeeld op thema, type en op locatie (land/regio en/of provincie). Zo vind je eenvoudig en snel een leuke en originele slaapplek voor een romantisch weekendje weg met z’n tweeën, een groepsaccommodatie voor een familieweekend of een zomervakantie voor het hele gezin.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Supertrips – Bijzondere overnachtingen or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Supertrips – Bijzondere overnachtingen is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP